Pipe and Drape Stands


Aan pipe and drape geen gebrek bij Bridge Event Facilities. Pipe and drape is een eenvoudig en goedkoop systeem om tijdens de standbouw ruimtes op evenementen af te doeken of om achterwanden te maken in uw beursstand of op uw podium. Een originele en decoratieve afscheiding op een evenement is essentieel voor een mooie en onderscheidende beursstand! Een ander groot voordeel van pipe and drape is dat het snel op te bouwen is zónder gereedschap en het is verder ook nog eens traploos verstelbaar. Met veel succes hanteren wij dit decoratieve en verplaatsbare scheidingssysteem op onze evenementen. en onze pipe and drape is altijd uit voorraad leverbaar.

Pipe & Drape Stands

Op zoek naar een eenvoudig op de bouwen afbakening, die toch een sfeervolle uitstraling heeft? Waarsschijnlijk bent u dan op zoek naar het Pipe and Drape systeem van de standbouwers! Door middel van dit systeem kunt u een strakke kleine neerzetten. Het voordeel hiervan is dat u tegen een relatief lage prijs een nette en professionele stand krijg. 


Bridge Event Facilities beschikt over een grote hoeveelheid aan theatertextiel dat ervoor zorgt dat uw beursstand op een manier wordt aangekleed dat u wel op moét vallen. De theaterdoeken die wij gebruiken voor uw beursstand hebben dagelijks onze aandacht. Met veel precisie worden de doeken door onze medewerkers onder handen genomen. Bridge Event Facilities heeft een eigen onderhoudsafdeling voor onze theaterdoeken. Wij weten wat kwaliteit is en wij doen het liever in één keer goed. Bij ons geen kapotte of vuile doeken. Alles tiptop in orde en brandschoon! Onze doeken leveren wij in diverse kleuren en maten. Met ons theatertextiel kunt u uw event origineel afbakenen, waardoor uw event nog meer aandacht krijgt van het publiek. Het scheppen van de juiste sfeer; met het theatertextiel van Bridge Event Facilities bent u daarvan verzekerd.


Bridge Event Facilities heeft diverse gedreven en bekwame standbouwers in dienst. Door hun jarenlange ervaring in de standbouw branche hebben zij een creatieve kijk op het inrichten van uw beursstand. Wij adviseren, helpen en ontzorgen u 24 uur per dag. Door bovengenoemd beursmateriaal zijn wij in staat om uw beursstand zo te ontwerpen dat u een verbluffende indruk zult achterlaten bij uw bezoeker.