Beursstands

Uw beursstand moet uw pronkstuk zijn op een beurs, feest of congres. Het is hét visitekaartje van uw bedrijf. Een attractieve en onderscheidende beursstand is een kwestie van het juiste accent en gaat over de kunst van het weglaten. Gevoel voor symmetrie en esthetica in uw beursstand zijn hierbij onontbeerlijk en dat is nu juist wat Bridge Event Facilities graag in uw beursstand legt. Uw stand weerspiegelt de identiteit van uw bedrijf of organisatie. De kans om uit te blinken in uiterlijk vertoon krijgt u maar één keer. Kortom, er is Bridge Event facilities alles aan gelegen om voor u die beursstand te maken waarvan u én de bezoeker denken: ‘WAUW’. Vertel de standbouwers van Bridge Event Facilities uw wensen en onze vertaling naar uw beursstand zal u positief verrassen.

Uw droom beursstand

Voor het verwezenlijken van uw ‘standbouw droom’ staan de beste standbouwers tot uw beschikking. Al het beursmateriaal dat nodig is voor uw kroonjuweel hebben wij al het benodigde in ons bezit. Of u nu AV techniek, verplaatsbare wanden, pipe and drape, laminaatvloeren, theaterdoeken, licht en geluid of ander beursmateriaal nodig heeft, Bridge-EF heeft het allemaal. Onze voorraad wordt continu aangevuld met alle benodigdheden voor beursstands. Zonder kwalitatief hoogstaand beursmateriaal geen beursstand. En deze kwaliteit willen de standbouwers van Bridge Event Facilities u graag bieden. Zij brengen dan ook graag de passie die zij voor het vak hebben over op uw stand. Men zal er dan ook alles aan doen om uw verwachting te overtreffen. Want alleen zo wordt uw beursstand een ware droomstand.

Verwachtingen overtreffen

Bridge Event Facilities denkt graag mee. 'Show Your Best' is onze lijfspreuk. Wij ontwerpen met alle liefde en plezier uw eigen beursstand. Wij verzorgen alles van begin tot einde: totale technische ontzorging van A tot en met Z. Van uw 3D-tekening van uw beursstand tot aan de vloer. En daarbij vergeten we vooral niet uw eigen input. De klant is ook bij ons koning. Graag willen wij uw verwachtingen overtreffen. Dat ‘WAUW’ moment creëren. Daar gaat het ons om. Zowel bij u als de bezoeker. De bezoeker moet uiteindelijk uw klant worden. Met onze onderscheidende en technisch superieure beursstands gaat dit zeker lukken, die garantie geeft Bridge Event Facilities u.

AluVision stands

De systemen van AluVision laten dromen werkelijkheid worden. Door gebruik te maken van het systeem van AluVision kan elk ontwerp sneller, efficiënter en ecologisch verantwoorder gebouwd worden. Dit systeem is een duurzame en modulaire aluminium methode voor standbouw. Voor elk idee heet AluVision een oplossing. Of u nu rechte of gebogen wanden wilt, doekenwanden of paneelwanden, niets is onmogelijk. Doordachtheid en eenvoud in montage wordt verenigd met een stijlvolle maar functionele stand. Een exceptionele afwerkingsgraad is een van de eigenschappen bij stands van AluVision. Alle modules zijn opnieuw te configureren en te gebruiken. Daarnaast zijn de transportkosten gunstiger dan bij de traditionele houtsystemen voor standbouw.

Advies

Een goede beursstand begint met het leggen van een goed fundament, het is belangrijk dat u overal over nadenkt wanneer u een beursstand gaat of laat ontwikkelen. Zo spelen sfeer, ruimtelijkheid, eyecatchers en positie op de beurs een belangrijke rol voor het succes van uw beurs. Maar er zijn nog veel meer zaken die een rol spelen en die voor (startende) standhouders moeilijk te overzien zijn. De standbouwers geven u graag advies en denken graag met u mee als u vragen heeft over de inrichting van uw beursstands. Neem gerust contact op met de standbouwers van Bridge Event Facilities, wij staan u vriendelijk en vrijblijvend te woord om al uw vragen met betrekking tot uw stand te beantwoorden. U zult versteld staan van het vakmanschap dat onze mensen u te bieden hebben, hetgeen resulteert in een prachtig beursstand.