AV techniek


Ook voor uw AV techniek kunt u bij Bridge Event Facilities terecht. de iPad-houders, plasmaschermen, touchscreens, overhead-, LCD- en diaprojectors, die geleverd kunnen worden door de standbouwers van Bridge Event Facilities, behoren tot het beste beursmateriaal dat er te krijgen is. Voor uw beurs of congres is onderscheidende AV techniek belangrijk. Het zorgt ervoor dat u nog meer glans geeft aan uw beursstand of evenement en dat u zichzelf nog meer profileert.

Wat is av techniek?

De standbouwers gebruiken de term voor een compleet pakket aan producten die u als standhouder kunnen ondersteunen. Dit houdt dat wij u kunnen voorzien van allerlei soorten projectors, schermen, tablets en recorders. Daarnaast hebben wij meer dan voldoende kabels op voorraad met variërende lengtes. AV Techniek is een bewezen middel dat de interactiviteit op uw stand aanzienlijk verhoogd. Omdat door de 'social media rage' interactiviteit praktisch geëist wordt door standbezoekers, is de inzet van AV Techniek onmisbaar. Ervaren standhouders kunnen dit beamen.

De nieuwste technieken

Onze standbouwers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van AV techniek. Vanzelfsprekend zijn onze audiovisuele apparaten voorzien van het beste licht en geluid dat u zich kunt wensen. Of u nu uw stijgende jaarcijfers wilt presenteren of u het nieuwe logo van uw bedrijf wilt introduceren: de AV techniek van Bridge Event Facilities zorgt ervoor dat u applaus oogst. Uiteraard staat u aan het ‘audiovisuele roer’.  Met alle liefde en plezier zullen wij ervoor zorgen dat uw audiovisuele droom uitkomt.

AV techniek van topmerken

AV techniek: Apple Ipad 2, Barco, Crown Itech, DPA, Dynacord, Extron, Inter Space Industries, JBL VRX 928 en 932, JBL CBT, Neovo, Panasonic, Smart Metals, Shure en Stumpfl zijn zomaar een aantal topmerken waar wij over beschikken. Onze standbouwers weten precies hoe zij hiermee om moet te gaan en kunnen samen met deze topmerken voor een top resultaat zorgen. 

Breed assortiment

AV technieken beschikken wij ook nog eens over bestuurbare camera's, projectoren, seamless switch, twisted pair transmitters en receivers, spreektijdsignalering, draadloze microfoons en diverse laptops. Eigenlijk te veel om op te noemen. Bridge Event Facilities wil dat u niks te kort komt. Wij streven naar perfectie en tevredenheid en voldoening bij onze klanten. Ons grote aanbod van AV techniek zal u verbazen én uw verwachtingen overtreffen. Vergeet niet dat u bij de standbouwers ook terecht kunt voor pipe and drape of licht en geluid verhuur. Wanneer u vragen heeft over het breed scala aan toepassingen van bepaalde AV technieken, neem dan gerust contact.